ΔΕΣ ΤΟ ΕΞΥΠΝΑ!

Επίλεξε το πακέτο που ταιριάζει καλύτερα στην επιχείρηση σου!

lightbulb

15 kg PACK

-15%

συμπ. ΦΠΑ

25 kg PACK

-20%

συμπ. ΦΠΑ

70 kg PACK

-25%

συμπ. ΦΠΑ

Ο ΚΑΦΕΣ ΚΑΒΟΥΡΔΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ.
MIX & MATCH έως 3 SINGLE ORIGINS ή BLENDS ΑΠΟ ΤΟΥΣ SPECIALTY COFFEES ΜΑΣ!

Συμπληρώστε τη φόρμα παραγγελίας και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο (υποχρεωτικό)

Είδος Επιχείρησης

Περιοχή

Όνομα Επιχείρησης

Διεύθυνση Επιχείρησης

Πόλη

Τ.Κ.

Σκοπός Επικοινωνίας (Υποχρεωτικό)

Ποσότητα;

Σχόλια ή Ερωτήσεις:

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ

Για το εξειδικευμένο προσωπικό μας, η ενασχόληση με τον καφέ είναι ένα ταξίδι με συνεχή επιδίωξη την επιλογή των καλύτερων καρπών καφέ στον κόσμο.

Ακολουθήστε μας στο ταξίδι που κάνουν παγκοσμίως εξερευνώντας και βρίσκοντας τους καλύτερους κόκκους πράσινου καφέ, δημιουργώντας τα καλύτερα γευστικά προφίλ και τελικά το καλύτερο αποτέλεσμα στο φλυντζάνι σας.

SPECIALTY COFFEE

Η Coffeedence έχει τεράστια εμπειρία στην διαχείριση και παροχή προϊόντων υψηλής ποιότητας σε κάθετους τομείς της αγοράς όπως Coffee Stores  / Café  Bistrot Delicatessen / Gourmet Stores , Hotels (Boutique and 40-45 persons) , Εργασιακούς χώρους ,Εταιρικά δώρα κλπ.

H Coffedence απευθύνεται κυρίως σε μικρές επαγγελματικές μονάδες και εταιρίες. Η εξειδικευση μας είναι πάνω στην παραγωγή ανώτερης ποιότητας καφέ. Με καθορισμένες διαδικασίες διευρευνούμε την διαφορετική ανάγκη κάθε υπόψήφιου πελάτη μας έτσι ώστε να βρούμε την πιο σωστή πρόταση για αυτόν.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Κάθε καινούρια συνεργασία (project) είναι για εμάς μια νέα πρόκληση, που βασισμένοι στη μεγάλη μας εμπειρία και στην άρτια οργανωμένη ομάδα μας υλοποιείται με ανώτερης ποιότητας αποτελέσματα. Πάντα προσαρμοσμένα στο ύφος και τον χαρακτήρα της επιχείρησης σας και ακολουθώντας χρονοδιάγραμμα εργασιών και πρωτόκολλα εκπαιδεύσεων σε όλους τους τομείς που αφορούν τον καφέ.